Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Intro - mistä blogissa kysymys

Jännittävä päivä studiossa- vaparimusaa tekemässä

27.02.2014, shapeofme

Heeeeei! Kerrankin kirjotan jostain niinku allmoust reaaliajassa. Tää tapahtu eilen, eli en oo ku päivän jäljessä :). Josko tästä saatais ”pää auki” että sais kirjotettua aina semmosista mielenkiintosista jutuista, ainakin mulle, heti alkuunsa ku ne on tapahtunut eikä sitten joskus ku saa aikaseks :D. Hah!

Mutta siis keskiviikkona 26.2.2014 käytiin Anun kanssa studiossa miksaamassa mulle mun vaparimusa valmiiks. Uu! 🙂 En ensinnäkään oo ikinä koskaan ollut missään studiossa, joten tää oli ihan jännittävää. Klingendahlilla (Tampereella) oli semmonen yhen miehen pieni studio, enkä ikävä kyllä, muista ees tän mukavan miekkosen nimeä joka meille nää biisit teki. Mutta kovin oli mielenkiintoista.

Kaikenlaisia nippeleitä ja namiskuukkeleita sitä onkin. On varmasti iihan  oma maailmansa tuo miksailu ja touhu. Huhhuh. Vai mitä tuumaatte tästä paneelista ? En lähtis kyllä ite tosta testastailee et ”mitäs tää tekee?” 😀 . Omalla tavallaan melko siistiä, vaikuttavaa.

Melke pari tuntia tuolla aikaa meni. Ei se oo ihan niksnaks ja ykskaks ku sovitetaan kaks kappaletta yhteen niin että se ei töksähdä. Mulla siis kappaleina Scootteria ja Mighty44:ta. Kaks kuitenkin aika erilaista kappaletta. On se oma taitolajinsa saada ne miksattua yhteen saumattomasti, ikäänkuin olisivat yhtä samaa kappaletta. Ja vielä niin että kokonaisaika pysyy sen 1,5min sisällä jotka säännöt määrittävät. Mutta ammattilainen osaa, ammattilainen hoitaa, no problem.

Kuvassa tota biisien ”äänikäyrää”. Mua kieto kovastikin tuo. Ja on se aika vaikuttavaa miten joku osaa noita tulkita ja lukea. Ja ehdottaa ja vääntää ja kääntää että saadaan sellainen ku asiakas haluaa (eli me, minä ja Anu siis). Me kuunneltiin ja  kerrottiin omia mielipiteitä miltä mikäkin kuullostaa ja miltä halutaan lopputuloksen kuullostavan. Yllättävän paljon semmosta pientä pilkunviilaamista että kun liippaa ”niin liki mutta ei kuitenkaa ihan just vielä”. Ja musanhan kuuluu olla just eikä melke! Se ei vaan voi olla sinnepäin.

Täytyy kyllä sanoa että olen tosi tyytyväinen lopputulokseen :). Kiitos Anulle ku vinkkas tästä herrasmiehestä ja kiitos ite herrasmiehelle (nimi edelleen hukassa, shame on me 🙁 ) työn tekemisestä. Olen taas yhtä kokemusta rikkaampana.

Ja voi, oisitte nähneet mun ilmen kun sain nää lätyskät käteen. 🙂 . Kuin lapsi ois saanu ensimmäisen tikkarin tms. Ihan mahtavaa! Taas askel lähempänä unelmaa. Homma konkretisoitui jälleen, aika isollakin askeleella. Mä en malta odottaa et pääsen Anun kaa harkkaamaan, tän valmiin musan tahtiin. Ihan mahtavaa, mieletöntä! 🙂

SIINÄ NE ON ! 🙂 Mun valmis vaparimusa! \o/
– ihan mieletöntä, upeeta, mahtavaa! 🙂

Hieno päivä! Fiilis hyvä, tästä on hyvä jatkaa 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *