Intro - mistä blogissa kysymys

Sponserod by….!!!

07.03.2014, shapeofme

Nyt on kuulkaas rakkaat lukijat MAHTAVIA UUTISIA! 🙂 Oon ai-van lie-keis-sä-! 🙂

Mä oon saanut ekat SPONSORINI! <3 Pakko leijua vähän! 🙂 . Musta tää on niiiiin mahtavaa!

Kuitenkin mä, joka oon viä (ainakin omasta mielestäni) kohtuu ”nobody bodyskenessä'” ja kirjottelen päasiassa omaksi ilokseni suoraan tajunnanvirrasta, ilman suurta vaivaa blogia asioista jotka ovat lähellä sydäntä ja harrastuksesta tai oikeesti elämäntavasta, vuosia kestäneestä elämäntavasta ( ei vaan hetken mielijohde tai ”muoti-ilmiö”, joita tuntuu valitettavan paljon olevan nykyään… mutta ei hei tästä ny enempää. Ehkä voin ”purnata” aiheesta myöhemmin, jos inspiroidun 😛  ) , niin niin, saa sponsoroita itselleen. Toisin sanoen ulkopuoliset tahot kiinnostuvat musta ja mun kirjottelusta ja kokevat että yhteistyö olisi ns. ”two way street” että molemmat hyötyisivät.

Aivan mahtavaa!  Olen syvästi kiitollinen näille yhteistyökumppaneille ”pään aukasemisesta” ja mahdollisuudesta.

Fiilis on kutakuinkin tällänen tällä hetkellä:… ei siis pelästynyt, vaikka vähän siltä näytänki peura-ajovaloissa-silmieni kaa… Vaan toi teksti mikä paidassa on!
THIS IS WHAT AWESOME LOOKS LIKES! 🙂

Suurta haloota, en omasta mielestäni, ole pitänyt itestäni tai blogistani. Mutta tähän varmaan tulee näiden yhteistyökumppaneiden myötä pieni muutos . jo ihan sen takia että vastineeksi heidän palveluista ja alennuksista yms. pienistä eduista tarjoan näkyvyyttä ja mainostusta omalta osaltani. Miksikään mainosjokapaikkaan-tyypiksi en rupea, mutta varmasti tulee olemaan enemmän esillä mm. täällä blogissa. Eniveis kirjoittelisin näistä jutuista, oli sponsori tai ei, mutta koska ny on sponsori niin varmasti seikkaperäisemmin ja yksityiskohtaisemmin 😉 . Mikäs siinä! Kuulostaa hauskalta ! Bring it on! 🙂

Pitemmittä puheitta….

May I introduce:

Shape Of Me…

SPONSORED BY:

* EASYWAY OY !!! (applause please 😀 )

http://www.easyway.fi/ https://www.facebook.com/easywayfinland )

Tuorein yhteistyökumppanini Easyway Oy. Olen käyttänyt ko. firman mittauksia viime vuoden lokakuusta lähtien ja olen ollut todella tyytyväinen. Asiansaosaavaa ja luotettavaa toimintaa. Mahtavaa että ko. firma kiertää paikkakunnilla, joten ei ole tarvetta ite lähteä pitkälle mittauttamaan itseään. Ite siis suosin InBody-kehonkoostumismittauksia. Olen käynyt heidän mittauksessa nyt kolme kertaa (eilen tuorein, tästä myöhemmin juttua).  Jokaisen mittauksen jälkeen varsin osaava analyysi tuloksesta (paperista) ja eritoten toimistusjohtaja Ossi joka kiertää mukana eventeissä on supersympaattinen ja ihmisläheinen tyyppi :).

Suosittelen! Ja olen todella ylpeä ja otettu että he lähtivät tukemaa mua näin. Jatkossa siis juttua paljon mm. InBody-mittauksista 😉 . Kiitos Ossi ja Eeasyway tästä mahdollisuudesta! *nöyrä niiaus*

* KALORILASKURI.FI !!! (applause please 😀 )

http://kalorilaskuri.fi/ ( https://www.facebook.com/pages/Kalorilaskuri/128654767147970?fref=ts )

Monen monen vuoden takaa luotettava kehityksen seurantaväline internetin ihmeellisessä maailmassa. Virallisesti olen registeröitynyt käyttäjäksi olikohan 2008, mutta muistikuva olisi että olisin käyttänyt ko. palvelua paaaljon aikasemmin jo. Mutta oli miten oli niiin piiiiiitkän linjan käyttäjä. Kuvani ja suositteluni lyötyvät mm. kalorilaskurin etusijalta (Sanna Laaksonen – nuorten fitness SM 2006 😉 ) . Erittäin suositeltava ja helppokäyttäinen, todella kattava kalorilaskuri. Kätevä työkalu mm. liikuntojen ja syömisten seuraamisen. Suosittelen todella paljon! Ja mahtavaa että Tero ja Kalorilaskuri lähtivät sponsoiroimaan mua kohti kisoja! * syvä niiaus* 🙂 Kiitos!

* PARTURI-KAMPAAMO SATEENKAARI !!! (applause please 😀 )

https://www.facebook.com/pages/Parturi-kampaamo-Sateenkaari/285878264788056?fref=ts

Sitten suurelle ihmiskunnalle varmasti tuntematon sponsori, vaan ei yhtään vähäpätöinen. Mulle erittäin tärkeä, vakiopaikka ja luotto parturi-kampaajani monien monien vuosien takaa. En tarkalleen ees muista koska ekaa kertaa tähän pieneen, asiakaslähtöiseen ja erittäin mukavaan yrittäjäpariskunnan pyörittämään parturiin jalkani astuin mutta en ole katunut, en hetkeäkään! 🙂 Nämä tukkataiturit tekevät aivan mahtavaa työtä, eivätkä pelkää ehdottaa ja ”rikkoa rajoja”. Arvostan! Kyse siis Tampereen Hämeenpuistossa sijaitsevasta pienestä kahen yrittäjän pyörittämästä idyllisestä parturi-kampaamo Sateenkaaresta. Osoite on Hämeenpuisto 12, 33210 TAMPERE . Yksi tärkeimmistä seikoista on miksi heitä suosin, että toisin kuin ”tusina merkkiparturit” heille jokainen asiakas on aidosti tärkeä, eikä vaan kasa riihikuiva ja samalla ku rahastetaan ollaan jo huutamassa että seuraava!..

Niinkuin ehkä ootte huomannut mä oon, jo ihan periaatteessa, hyvin paljon vastaan kaikkea ”tusinatavara”-juttuja ja ”liukuhinatuotantoa” jossa ihminen unohdetaan. Me olemme yksilöitä ja mielestäni niin tulisi jokaista kohdella, tärkeänä ja uniikkina yksilönä. Tätä Sateenkaari tekee :). * iso peukku*. No mutta nyt meni ehkä vähän ohi aiheen.. tajunnunvirtaa :D.

Anyhow suuret kiitokset Mirvalle ja Rainelle että vaikka firma ni lähtivät omalla panoksellaan kannustamaan mua kohti tavoitteita ja kisalavoja, toivon että musta on hyötyä myös heille- koko sydämestäni suosittelen! *niiaa syvään* .

Tässä ne olivat, mun kolme- ehkä pientä, ehkä ei, mutta yhtäkaikki erittäin tärkeitä yhteistyökumppaneita- sponsoreita. :). Olen hurjan kiitollinen jokaiselle että ovat tässä mukana! Lupaan tehdä kaikkeni että hyöty ja kananttavuus olisi molemminsuuntaista – eli mulle enemmän lukijoita blogille ja kannustajia matkalleni 😉 ja enemmän näkyvyyttä (ja mainostusta) Easywaylle, Kalorilaskurille ja Sateenkaarelle ja sitä kautta enemmän asiakkaita. Uskon että tästä tulee hedelmällistä :).

STAY TUNED! 😉

Lisää tästä aiheesta kun asiat selveentyvät enemmän ja juna nytkähtää tosi teolla liikenteeseen. Stay tuned!

SUURET SUURET KIITOKSET :

<3 KALORILASKURI.FI ( facebook-sivu )

<3 EASYWAY OY (facebook-sivu )


<3 PARTYRI-KAMPAAMO SATEENKAARI !

🙂 . Linkit löytyvät myös, tuolta blogin oikeasta laidasta ”linkit”-kohdasta. Tuolla linkeissä ei jatkossa muuta olekaan, kun omat linkit ja yhteistyökumppanit.

Siellä myös siis omat linkit eli Shape Of Me virallinen facebook-sivu, jossa pystyy parhaiten seuraamaan mm. koska on päivityksiä (kirjotuksia) tullut ja kyllä sinne välistä jotain pientä ”ekstraakin” tipahtelee. Myös Shape Of Me blogilista-linkki löytyy, kannattaa sekin käydä tsekkaamassa ja merkata suosikkeihin – it’s getting hotter!

, , , , , , , , ,


Yksi vastaus

  1. Uraäiti kotona sanoo:

    Heh. Mä kanssa olen kirjautunut kalorilaskuriin vuonna 2008. Tosin viimeisin vuosi on ollut hyvin hiljaista. 😀

    http://projekti-ihanamina.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *