Intro - mistä blogissa kysymys

BodyCamp Ladypower-haaste

09.11.2013, shapeofme

Alkuvuodesta 2013 otettiin astetta isompi niskalenkki itestä ja uuden duunin löytymisen myötä sain taas säännöllisen treenidraivin päälle. Opin arvostamaan elämää työn ulkopuolella isosti, ja se vapaa-aika joka työn ulkopuolella oli, niin no, nautin siitä suunnattomasti. Vaikka siinä mitään kauheen ihmeellistä ollutkaan. Mutta kun tätä ennen vuosikausia olin painanut todellisella päätä huimaavalla työtahdilla ja maksoin siitä kalliisti – burnout :(. Tunnistan itessäni työnarkomanin. Nykyään yritän hillitä ja pitää myös niitä vapaapäiviä töistä ja opetella sanomaan ”ei” kun pyydetään överiin. Yllättävän hankalaa kun on ”överitunnollinen” ihminen. Sama muuten pätee reeneihin, mut ei siitä tässä sen enempää.

Noh, reenattiin ja hitsinpimpulat että nautin siitä. InBodyssa tuli kävästyä ja sillon alotuksessa rasvat oli brutaalit 35%. Aika norsu joo. Nopeastihan tuo lihasmuisti kuitenkin palautteli ”entiset” takasin ja motivaatio nousi vaan. Maaliskuussa 2013 alku ”uus luku” kun jo muutaman jo entuudesta tutun kaverin kanssa osallistuttiin BodyCampin LadyPower haasteeseen. Kasattiin kalorilaskurin ( www.kalorilaskuri.fi ) mimmeistä nopeesti 11 mimmin upee joukkue ja laitettiin hakemusta vetämään. Yllätys oli suuri ja positiivinen kun meiän tiimi hyväksyttiin hommana mukaan. Tiedossa oli siis pilkkahintaan seuraavan puolen vuoden sali- ja ruokaohjelmat sun muuta kivaa. Innostus oli suuri, meillä kaikilla!

Ite olin tiputellut ennen lp:n alkua läskin lanteilta jonnin verran . Ylärivin kuvat ei ihan proggiksen alusta, mutta suurinpiirtein ja vikat n. 3kk jälkeenpäin. 

Ladypowerin aikana oli hyviä ja huonoja hetkiä. Alussa homma kulki ku junan vessa. Kalorit oli 2600kcal ja treeniä tuli runsaanlaisesti viikossa 5x/sali joista parin perään 20-25min intervallivetoa juoksumatolla. Parit tasasykkeiset aerot myös. Paino nousi kilon muistaakseni mutta senttejä karisi vyötäröltä ihan urakalla = timmiintyminen.

Kesällä tuli mutkia matkaan kun huolia elämässä täytti mielen ja reenit katkottu ikävästi. Sieltäkin noustiin ja taas uuteen nousuun. Ois ollut mukavampi lopettaa lp loistaviin tuloksiin, nyt tulos jäi hieman laimeaksi – tosin vika löytyy peilistä. Mutta elämää ei voi erottaa tästä touhusta. Alamäkiä nyt tulee vaan elämässä ja niiden kanssa on elettävä. Ei oo fitnesstä 24/7/365 . Aina ei mee ku Strömssössä. Mut mikä aina parasta – sieltä noustaan ja sisulla painetaan eteenpäin! After all- i’m not a quitter, i’m a fighter!

Tiimin virallinen facebook-sivu löytyy täältä  https://www.facebook.com/team.kalorilaskuri . Pystyssä siis edelleen ja tuskin sieltä tulee koskaan tippumaan pois. Mahtavia muistoja nämäkin!

Team Kalorilaskuri pärjäsi Ladypowerissa hyvin. Voitettiin paitsi että koko kisa (jee <3 ! \o/ ) myös mm. ensimmäinen haaste tiiminä, oltiin ”valmentajien valintoja”. Meiän tiimiläinen palkittiin lopuksi parhaana muuttujana. Toinen tiimiläinen palkittiin kolmantena ”voimahaasteessa”. Kolmas tiimiläinen palkittiin ”kulutettujen kaloreiden haasteesta”. Kirsikkana kakussa että meiän tiimistä liitty ekaks kaks upeeta tyttöä BC Pro teamiin ja kaksi seuraavaa seurasin perässä (minä inc. tästä myöhemmin lisää 😉 )

Että että. Mitä jäi käteen lp:stä. Mahtava tiimi joka pysyy jatkossakin yhdessä ja treffailee – reenien yhteyksissä ja varmasti muutenkin. Mahtavia mimmejä jokaikinen! <3  Hyvä tytöt! Hyvä me! <3 :). Summasummarum varsin positiivinen ja opettavainen kokemus. Ja ystäviä jotka sain tämän projektin kautta ei voi korvata mikään.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *