Lainaa.com

Intro - mistä blogissa kysymys

BC Pro kuvauspäivän satoa :kuvia:

12.12.2013, shapeofme

Aiemmin kirjoittelin jo ”päivä prinsessana” kirjotuksessa BC Pro tiimin kuvauspäivästä Tampereen Classic Gym:llä. ( Jos missasit tai muuten vaan haluat freesata muistia ni tässäpä tämä http://shapeofme.blogaaja.fi/paiva-prinsessana-eli-bc-pro-tiimin-kuvauspaiva-ja-siihen-valmistautuminen/ ) . Lupailin sillon jo lisää matskua jahka saadaan ”viralliset” kuvat. Ja nyt ne on sitten täällä!

Kauheen kattavasti en nyt liirumlaarumrittele kun viimeks tuli höpötettyä varmaan ihan tarpeeks. Eli mennään asiaan. Kuvia näpsittiin per tyttö aika monta, siis kymmeniä, joidenkin kohalla oltiin varmaan jossain 50 kuvaa svääreissä. Joten olettamus oli että jokaisen kohdalla ainakin  yks onnistunut otos ois. Tosin… mä epäilin vahvasti… koska oma vuoro oli vasta toka vikana, ja homma oli ”vähän lässähtänyt jo”. Alona mm. tais olla vähän väsy jo. Itekin olin jo menettänyt alkulämmöt ja siinä odotelessa omaa vuoroa ehti tulla jo kylmäkin. Kimppakuvakin räpsättiin ennen omaa hugia. Sain keräillä kyl keskittyistä itekin hetken ja skarpata että ois ees mahkut saada hyviä kuvia.

Noh…. mulla nyt karkas mopo käsistä niinku yleensä kameran ollessa lähellä, en vaan pysty pitää pokeria. Karkeesti puolet kuvista oli varmaan semmosia jossa nauraa räkätän (itelleni) eli lopputulos tuskin kauheen onnistunut. Oma fiilis oli tosiaan kuvausten jälkeen että jaa’a mimmosiakohan kuvia tulee ja onkoha siä oikeesti ees yhtä onnistunutta. Stailaus ja panostus oli kyl parasta mitä mä pystyn tarjoamaan, joten toivois että siitä saatais ”todistusmateriaalia”.  Mutta kuten todettua – vähän oli epäilys että että onko hyviä vai ei.

Saatiin kuvat ajallaan.  4kpl siunautu mun saldoks. Mikä tais olla aika ”normaali” määrä, moni muukin oli   saanut. Muutama tosin enemmän. En sit tiä johtuuko siitä että kuvia räpsittiin alunperinkin enemmän vai siitä että toisilla vaan onnistu paremmin ku .. toisilla *köhh!*. Pitemmittä puheitta tässä ovat neljä otosta allekirjoittaneestai by Henri Luoma.

Tässä vasemmalla tämä otos. … oli ehkä onnistuinein otos ton seuraavan, oikealla olevan, ohella. Hymy ei oo niin ”väkinäinen” tässä. Asentokin on ihan ok, kiitos vaan Alonalle ku jakso kuitenkin opastaa ja neuvoa, vaikka pientä turnausväsymystä pitkän päivän jäljiltä olikin.. itse kullakin… Ja voipi olla että siä joku lihaksen tapainenkin näkyy.

Oikealla sitten toinen ihan ok onnistunut otos. Asennon neuvoi jälleen Alona (niinkuin kaikki). Kädet on nätisti ja nilkat on ojennettuna. Ojentaja näkyy kivasti (tyyliin se ainut lihas joka mulla oikeesti on 😀 ) jaaaaa ku vattaa vetää oikeen sisää ni tulee illuusio että ois aika flätti vatsanseutu, hih.

Kaks muuta kuvaa ovat sitten nämä kaksi. Toinen varpasillaan ja toinen ”hauista” posettaen. Siinäpä teille tehtävä: etsikää kuvasta hauis! Jos ette löytäneet.. ei hätää, koska emmäkään löytänyt. Phah! … hauiksen metsästys jatkuu edelleen.

Vähiten pidän tosta ”hauispose”-kuvasta. Mulla on tosi ruma hymy siinä, tommonen väkinäinen irvistys. Näytän jopa pelottavalta.

Kun taas tää varpasillaan oleva pose on aika semmonen ”nätti naisellinen” -pose. Omalla tavallaan ihan onnistunut tämäkin.

Yhtä kaikki oli tosi antoisa päivä. Eikä tämmösiä tilaisuuksia liian usein että pääsee ammattivalokuvaajan kuvattavaks. Vielä kerran kiitokset BodyCamp Pro jengille, sekä järjestäjäpuolelle että mukana olleille mahtaville mimmeille. Proud to be part of this team!

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *