Lainaa.com

Intro - mistä blogissa kysymys

BodyCamp TryOut ja BC Pro-taipaleen aku

24.11.2013, shapeofme

No niin, pieni ”kuronta” BC-taipaleen alkuun. Jota tässä vaiheessa on taivallettu jo karkeesti reilu pari kuukautta. Mutta alkoi 14.9.13 muistaakseni käydyistä BC TryOutista Wolf Fitness Clubilla. Alunperin mun ei pitäny päästä osallistumaan, oli työvuoro just tiellä. Mutta pomot päätti siirtää sitä joten kappaskappas pääsinkin. Sinänsä oli kiva, mutta kunto ei ollut sitä mitä olisin toivonut. Jos oisin tiennyt aiemin en ois mm. syönymäsäyttänyt mummun safkoja ku ne oli käymässä porukoilla. Mummun ruuat on niin parhautta! Kunnon kotiruokaa eikä mitää kikkailuja = nam! Mutta siis ekstemporeelähtö tarkoitti turvonnutta oloa eikä odotukset ollu kovinkaan korkeella. Silti lähin mukaan, tosin lähinnä (tiimi)kaverin henkiseks tueks. Kuten sanottua odotukset ei ollu liian korkeella, otin lähinnä kokemuksena.

Aluks saatiin lappuset kirjoteltavaks että kuka oot ja mistä tuut ja mikä tavotteet. Plus perusstatsit pituutta ja painoa ja sen semmosta. Mun tavote ny on periaatteessa ollut selvillä jo hyvän tovin. Sit saliin ottamaan posetuksia. Ite hommahan oli nopsaan ohi ja puhetta oli että tietoa tulisi pääseekö ineen vai ei viikon sisällä. Kommentti joka on jäänyt mieleen oli että ”ainakin sulla on nätit kasvot, niillä pärjää jos ei muulla” 😀 haha! Et näin.

Yllätys oli suuri kun tulos tulikin jo muutaman päivän sisällä. Mailiin pamahti sähköposti että ”onneksi olkoon, sinut on valittu BC Pro tiimiin” . Olin että mitä?!? minä?!? En tiennyt mitä ajatella, hienoahan se oli, mutta uskomatonta – ottaen huomioon kunnon joka kuvaushetkellä oli.

Tällä kunnolla siis pro tiimiin sisään . Elämä on uskomatonta!

Tästä alko sitten meikän pro taipale. Tätä kirjottaessa tosiaan jo reilu pari kuukautta oltu tiimin kelkassa ja en voisi olla tyytyväisempi. Kirjoitan piakkoin (päivän parin sisällä ! ) lisää pro-meiningistä. Nyt on meinaan sattunut ja tapahtunut! 🙂

Kiitos vielä BodyCampin jengille! Mahtavalla valmentajalle Markku Metsälälle! Taitavalle vääntely- ja kääntelyopelle Alona Malonelle, sekä Ville Laurilalle joka yhdessä Alonan kanssa laski mut tiimin.  Ja myös ihanille tiimikavereille- tsemppiä ei koskaan oo tarpeeks <3 . Luotto on kova, ainakin täältä valmenuspuoleen – toivottavasti myös toimii toisinpäin. Tästä tulee vielä hyyyyyyyvä!

Jatketaan!

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *