Lainaa.com

Intro - mistä blogissa kysymys

Kuntotsekki ja BOOM! Uutisia!

23.02.2014, shapeofme

Viime kuun lopussa, 29.1.14 kävin, yhen tiimiläisen ja hyvän ystävän kanssa, samaan aikaan valmentajan kuntotsekkauksessa. Meillä molemmilla siis menossa tämä ”välidieetti” ja suurinpiirtein kuukausi menty. Valkku huhuili varailemaan tsekkiaikaa ja me sitten ensimmäisinä tulilinjalle. Heh.

Tätä ennen bongattiin Markku salilla vetämässä reeniä. Toki itellämmeki oli reenit. Vähän myöhästyttiin sovitusta ajankohdasta ku mä kuhnasin ja kohnasin laukkujeni ja kassieni kaa. Mutta eipä tuo näyttänyt haittaavan, hetken ehittiin istuskella BodyCampin uuden toimiston ”aulatiloissa” ennenkun meiät kutsuttiin sisään. Paikalla arvioimassa olivat pääguru Markku Metsälä ja posevalkku Alona Malone.

Ekaks rakkaan tiimiläisen vuoro. Ite kuuntelin korvat höröllä mitä Markku ja Alona siinä hölpöttelivät sivussa. Etunenässä Markku. Neallahan on tähtäimessä bikini fitness kisat. Eri tavoite kun allekirjoittaneella. Ja aiemmin ainakin oli puhetta että jo syksyllä 13. Tämä tavoite tosin tässä ”muutaman” käännöksen aikana vahvistui. Joten go Nea, tuulta päin!

Tän jälkeen oma vuoro. Vaatteet pois ja kengät jalkaan. Niille jotka ei tästä jo hiffannu, ni alusvaatteet, mahd. vähän vaatetta että valkut näkee kunnon parhaiten ja kengät- ovat korkeat kiilakorkokengät , sellaiset joita kisoissa käytetään sitten.  Ylimääräset vaatteet haittaa näkyvyyttä :P… käännöksiä, käännöksiä, posetusta, jännitystä, paljon tärinää 😀 …. ja hikeä! Kyllä! Tossa puuhassa tulee kuuma! Se on kuulkaas yllättävän raskastas jännittää lihaksia, näyttää silti rennolta ja osata kantaa ittensä kauniisti. Tässä on vielä hommaa.  

Tässä vaiheessa itekin oon huomannut että kyllä dieetti on tuottanut tulosta. Kilojakin karsiutunut muutama, vaikka sitä mittaria tässä kaikkein vähiten kai pitäis tuijottaa. Enemmänkin mittanauha ja kuvat kertovat. Itehän sitä tosi herkästi sokeutuu kehiteyksellä. Ittensä näkee joka päivä peilistä ja tuntuu että sama peilikuva se siä aina kattelee takas…

MUTTA nyt kuvista tuli puhe. Ni mitäpä tuumaatte näistä? Tässä muutama vertailukuva. Ekat kuvat (vasemman puoleiset) ovat tuolta pro kuvauksista, josta kirjottelinkin hyvät pätkä aiemmin ja tokat ovat juurikin täältä kuntotsekistä.

Kuvien välissä siis karkeesti 2kk. Ekat marraskuun lopussa 2013 ja tokat nyt tammikuun lopussa 2014. Aikaa ei hurjasti ole, mutta jopa omasta mielestäni ihan selkeä muutos 🙂 saatu aikaan.

Eli siis kuvien välissä 2kk. Välidieettiä menty tässä kohtaa vajaa 1kk. Alotin välidieetin loppiaisen jälkeen. Mentävää olisi vielä parisen kuukautta, tonne suurinpiirtein huhtikuun alkumetreille. Eli alussa ollaan vielä…

…. mutta ei käy kieltäminen etteivätkö nämä kuvat motivoisi allekirjoittanuttakin, toivottavasti myös muita.
KYLLÄ,  tuloksen saaminen, lyhyessäkin ajassa on aivan mahdollista. Mäkään en mitään ihmeellisyyksiä tässä tehnyt. Treenannut kovaa salilla, syönyt  ruokavalion mukaan (tarpeeks protskua JA hiilaria), yrittänyt optimoida palautumisen levon kautta.  Aamuaerobisia tai aerobisia muutenkaan ei juurkaan oo näkynyt, tässä vaiheessa ei vielä yhtään, mahdollisesi niitä on vielä tulossa välidieetin aikana. 😉

Mutta sitten se uutinen!

NIIN ! BOOM!

Aikansa kun siinä keikisteli alusvaatteisillaan ja pyöri korkkareissa.. kaiken muun jutustelun ja ohjeistuksen välissä Markku sitten ”kuin ohimennen” totes että ”….saattaapi olla silleen että lähdet jo syksyllä kokeilemaan…:” … meikä oli ihan että ”täh?!?!? jaa mää vai?!” Hyvä ettei leuka tipahtanut lattialle. Ihan kyl löi ällikällä mut tää juttu. Olin aivan että”ootko tosissas?” Markku nyökytteli. No, eihän siinä kyl ois mitään järkee et valmentaja tommosta ehottais jos siihen ei olis syytä. Eli on otettava tämä näin että kehitys on ollut oikeansuuntaista, ellei jopa enemmän kuin odotettu. Koska mullahan oli kisatavoite aika tiukasti naulattu tonne kevääseen 2015 ja nyt sitä aikaistettiin, syksyyn 2014. Aika kova juttu, vaikka ite sanonkin.

Melkoisessa shokissa olin. Tässä vaiheessa kisalisenssin lunastamiseen oli aikaa vain muutama hassu päivä. Tammikuun loppuun mennessä tuo sijoitus piti tehdä, että kisaaminen tän vuoden puolella IFBB kisoissa olisi mahdollista. Tää pisti aika rankalla kädellä mietimään! Pureskelin ja pureskelin – juttelin myös Anun kanssa. Ja tässä on loputulos  http://www.ifbb.fi/?page_id=936 . Siellä seisoo! 🙂 …. noiden mooooonien niemien joukossa. Mutta oli se jotenkin kuitenkin pienisuuri askel itelle – homma konkretisoitui. Nyt on mahdollisuus kisata. Päätin sijoittaa tuon summan (100 € kisalinsenssimaksu) sen takia että jos vaikka sitten huhtikuun korvilla kun välidieetti loppuu kunto olisikin ”melko rapsakka” tai ees semmonen ”ok ” ni harmittais ettei ois mahkua harkita sitä syksyllä kisaamista. Nyt tää ovi on auki 🙂 ja kyllä! Meinaan tosissani harkita sitä.

Mitä enemmän sitä on miettinyt, sitä enemmän se alkaa kutkuttaa  että ”jaa miksikäpäs ei…”  mutta vielä se ei ole varmaa, kesällä vasta sitten syksyn karkeloihin ilmoittautuminen. Mutta sanottakoon sen verren etten mä tota kisalisenssi aivan huvin vuoks hommannut…… että että ;).

Mahtava fiilis sinänsä että valmentaja tommosen luottamuslauseen anto. Kysyin Markulta jälkikäteen että koskas hän moista on aatellut ja sain vastaukseksei että ”sillä hetkellä ku näki mun nykykunnon”. Otan tän ainoastaan positiivisena! Jos kunto vakuuttaa sen verta kuukauden (!) välidieettaamisen jälkeen että oltais valmiita laittamaan tiimin nimissä syksyllä kisoihin- ni tottamaar siihen on luotettava sen verta ettei tommosia lausahduksia ihan lämpimikseen jaeta. Eihän se oo valkun tai tiiminkään etu että sinne smemosia oltais lähettämässä jotka ei sinne kuuluis.

Että katsotaan katsotaan! Tällä hetkellä on fiilis että :

”You say autumn?, ”I say ”I feel there’s s change in the winds…”

”Take what ya can, give nothing back! … savvy?” 😀

copyright Jack Sparrow fron the Pirates Of the Caribbean (and mr. Gibbs)

, , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *