Formula 1 VPN-Suomi

Intro - mistä blogissa kysymys

Leuanveto-haaste!

22.12.2013, shapeofme

Haaste! Mähän tykkään haasteista, jee! Mutta avataas vähän tota otsikkoa.

Meillä oli tuolla BC Pro-ryhmän facebook-sivulla juttua leuanvedoista. Ja kaks tiimiläistä (joista toinen on rakas team kalorilaskurilainen myös. Mari <3 ) heittiävät toisilleen haasteen saada 15kpl leuanvetoja huhtikuun loppuun mennessä. Heillä molemmilla on homma hyvin jo hanskassa että leukoja tulee omalla painolla, joten en ihmettele että juuri nämä upeat naiset ottivat skaban keskenään. Mutta kun ”julistivat sen julkisesti” tuolla ryhmässä ni sitten siihen liittyi muitakin pro-mimmejä. Mikä on siis mahtavaa!

Tästä inspiroituneena, meikäkin päätti ottaa haasteen vastaan. Ekaks aattelin että jos ny sais vaikka pari-kolme ni sekin ois jo jotain. Tällä hetkellä kun menee omalla painolla leukoja puhdas 0 . KÖHH! Mutta koska tosiaan tykkään haasteista ja kunninahimoa löytyy vaikka muille jakaa ni mukana ollaan!  Ryhmässä myös kannustettiin että sitten kun saa sen yhen menemään tyylipuhtaasti ni on helpompi sitten lisätä niitä, jota aluks vähän epäilin mutta toisaalta- se eka nyt on se tuskallisin ni hyvin mahdollista, toivo elää.

Mä oon nyt tosissani harjotellut leukoja, suurinpiirtein koko pro-ajan eli tän reilun pari kk. Ja jo tässä ajassa on myönnettävä, jopa itelleen, että kyllä sitä kehitystä on vaan tullut. Ekoja kertoja kun yritin negatiivia en jaksanut jarruttaa tyyliin yhtään, nyt se homma menee ihan nätisti jo. Oikeesti se jopa näyttää siltä että liikettä jarrutetaan. Ja se yks kokonainen omalla painolla, joka on ekaks tavote, ei oo ihan jumalattoman kaukana kuitenkaan. Suoriltä käsin ”täysin oikeaoppisesti” on viä kaukana, mutta jos saisi vähän koukkukäsin revittyä ittensä ylös, ilman minkäänlaista pomppua ni oisin tyytyväinen. Nyt saan tähän mennessä pienimmällä pompulla, rimpuiltua itteni ylös. Ja tää on tosiaan jo iso edistysaskel verrattuna siihen mistä lähettiin liikkeelle. Vaikea laji tää leuanveto, mutta kun sitä jaksaa tahkoa ja on määrätietoinen ni kyllä sitä kehitystä myös tulee , joka taas on palkitsevaa ! 🙂

En saanut upattua tänne klippejä, kun ovat liian isoja. Mutta vertailukohdaksi dropboxista pari. Eka on Team Kalorilaskurin viimeisestä kimppareenistä, skippileukoja. Piti ottaa valmentajalle todistusaineistoa. Aikamoista räpellystä kyllä ja isolla pompulla (sori muuten et klipit on ”väärinpäin”, mä en osaa kääntää näitä. Tai en saanu, vai yritin…. )
https://www.dropbox.com/s/pgtb8sn9hnu80d2/hyppyleukoja.mp4 .
Tää oli siis marraskuun lopussa (tässä linkki vielä jos joltain on menny ohi ko. postaus http://shapeofme.blogaaja.fi/team-kalorilaskuri-kimppareenit-30-11-13/ ) . Otettiin reenin päätteeks toi klippi.

Ja nyt sitten eilen (21.12.13) oli pienimuotoista unofficial kalorilaskuri-miitinkiä (ei team kalorilaskuri) ja reeniä ni siinä sitten muutenkin ku selkää reenaili tuli otattettua klippi (kiitos Nea kuvaamisesta <3 ) . Ja tässä klippi siitä

https://www.dropbox.com/s/qotvg9z1iyj5ugc/leuanveto.mp4 ”melkein leuka”.

Eli haaste tosiaan saada huhtikuun loppuun mennessä 15 kpl. Helvetin kova haaste meikälle! Mutta yritetään. Saadaan ekaks se yks puhdas ja sitten vaan nostamaan määrää. Töitä edessä paljon, mutta so not, mä oon kyl valmis paiskimaan töitä! Tähän mennessähän oon reenannut näitä hyppyleukoja ja negativiisia joka reenin päätteeksi 4-5 kpl , niinku valkku viimeks ohjeisti. Samaan ohjeistukseen kuului myös pistoolikyykkyjen harjottelu. Niistäkin tietty vois koittaa ottaa jossain vaiheessa klipit, että onko kehitystä tullut. Alkuklipit on olemassa, otettiin samaan aikaan ku noi ekat ”skippileuat”. Mutta se sitten .. joku toinen kerta :D. Nyt me puhutaan vaan näistä leuoista.

Ihanaa on että on alkanut tosiaan latsit tulemaan jettekipeeks näistä leukayrityksistä. Vaikka ne on vielä vahvasti viä yrityksiä, mutta se on ihanaa ku huomaa kehitystä – vaikka pientäkin. Palkitsevaa ja tsemppaa jatkamaan. Kyllä tästä viä hyvä tulee! Pysykää mukana ja kaikki tsemppi on tervetullutta! 😉 Stay tuned! Väliaikatietoja on varmasti tulossa!

Lähteekö muut tytöt mukaan?  😉 c’moon!

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *