Formula 1 VPN-Suomi

Intro - mistä blogissa kysymys

Mahtava BC Pro tiimipäivä 28.11.13

01.12.2013, shapeofme

Mun Pro-taipaleen eka tiimipäivä tuli eteen torstaina 28.11.2013. Paikkana oli Polte-sali Tampereella. http://www.poltesali.fi/ . En oo koskaan aiemmin ko. salilla käyny vaikka ”nurkilla” onkin. Ehkä siks että ennen tätä pro-touhua en oo pahemmin ollu kiinnostunut millään asteella crossfitistä. Nyt Markun treenien tullessa kuvioihin on enemmän tullut tutuks toiminnallinen treeni ja kyllä kyllä se on vaan kivaa, kamalaa, kuluttavaa ja hyödyllistä. Tykkään kyl. Mutta emmä siihen niinku kokonana näkis itteni vaihtavani ”peruspotailua”. Nyt meikälle toimii erittäin hyvin tää toiminnallinen salireeni.

Mutta siis aiheeseen. Kaikki tiimistä ei tällönkään päässy paikalle, ylläri – koska ny joku päivä kaikille käviskään. Iso jengi ku kyseessä ni taitaa olla sula mahdottomuus. Mutta sinänsä siis mahtavaa että saatiin tommonen tilaisuus että järkättiin Jouni Viitanen, moninkertainen aerobic-mestari vetämään crossfit helvettiä. Ja helvettiä se kyllä oli.

Pakko vähän ”puolustautua” aluks ja kertoa sen verran että mulla oli sille päivälle jo aamulle alla tunnin vapaaohjelmaharkka Anun kanssa. Välissä parin tunnin huili ja ruokaa naamaan – joten vähän oli semmonen ”mitäköhän tästäkin tulee”-fiilis. Mutta sisulla vedin! Ni paljon ku vaan mimmistä viä irti lähti! Mavepainoissa kyllä näkyi :/ ei jaksanu repiä kauheen isoilla romuilla. Ei se mave yleensäkään mulle mikään vahva oo, mut en oo pelkästään tehny ko. liikettä kuukausiin. Nykyisessä ohjelmassa on mava+kulmasoutu-yhdistelmä ja siinäkin on ollut parhaimillaan vaan 45kg painoa. Ny joutu nöyrtymään ja pitämään tangossa (parhaimillaan) vaan 2x10kg ja 2x5kg kiekkoja, ite tangon painosta ei käryä mut kaipa se aika standari oli.
Leuanvedot *huokaus*, niissä on edelleen iiihan surkee.  Tein sen minkä suinkin pystyin- kaikkeni annoin ! Niinkuin reeneissä pitääkin! Rimpuilin siis negatiivisia ja koitin jarruttaa mikä vaan pikku siivistä lähti… ehkä joskus se leuka omin avuin tulee. Paree ois!

Mutta siis ne ite reenit:

Alkulämpäks vähän päästä päähän juoksentelua. Kivasti hiki pintaan ja sykettä ylös- mutta ei viä mitään kuolemanjuoksu-meininkiä. Sit kaikenmaailman erilaisia lämmittely juttuja kuten  mittarimatoa ja aasinpotkuja , apinakävelyä ja vaikka mitä pientä jäynää.

Meiät jaettiin eka kolmen porukoihin. Ku yks veteli leukoja, toinen repi maasta  ja kolmas teki yhden jalan kyykkyjä. Olikoha jotain 30s-60s yhtä ja sitten heti toiseen. Tauotta vaan. Melkoisen hapottavaa ja hapettavaa! 

Sitten snadi huili ja seuraava setti. Triplana punnerruksia, vatsoja leuanveto tangosta roikkuen ja boksihyppelyitä. Se minuutti jokaista ja tauotta vaan seuraavaan. Huhhuh!

Voin kertoa että hiki lensi. Syke ei päässy tippumaan oikeen missään vaiheessa ja happi oli kortilla. Puuskutin ku viimeistä päivää …. mut tässä ny ei varsinaisesti oo mitään uutta, niin mä yleensä teen. On muutenkin jääny thainyrkkeilystä semmonen hengitystapa että kunnolla vaan happea ja sit ”rykästään” se ulos. Näyttää tyhmältä, kuulostaa tyhmältä , mutta toimii. Jos en tekis sitä ni jäis tekeminen varmaan ihan kesken.- tolla saan vaan sen hapen kulkemaan > jaksaa jatkaa vaikka muuten ois luovuttanut jo (tai pyörtyny 😀 )

No miten meni? No statiikkaa suoraan sykemittarista että reilun tunnin reenissä palo ~800kcal. Keskisyke 159 ja maksimi 191. Eli oliko kova reeni? OLI! 😀 Oliko hyvä treeni NO OLI! Mahtava reeni!

Tällä kertaa yleensä se ”sadistin” roolissa oleva valkku-Markku oli kameran takana . BodyCampin facebook sivulla on läjä kuvia https://www.facebook.com/media/set/?set=at.576428109095941.1073741832.233345896737499.1437414035&type=1 ko. iloisesta häppeningistä. Ilmesensuuri kannattaa muistaa ;D. Onhan nää tilannereenikuvat omalla tavallaan ihan siistejä – tekemisen meininki näkyy!

Voin vaan kertoa että oli melkoisen rättipoikki olo reenien jälkeen ja MIELETÖN nälkä. Sain valmentajalta aamenen ku kysyin että saanko syödä ”ylikalorit” ku on ni järkyttävä nälkä. Sain, ja söinkin. En mitää mäsäytyksiä vaan ihan ruokaaaaaa ,, oikeera täyttävää ruokaa. ~500kcal meni yli. Mutta tuskimpa niistä nyt paljoa lanteille jää , noiden liikuntojen jälkeen.

Tässä vielä kimppakuva reenien jälkeen. Villelle rankka duuni olla kaikkien naisten ympäröimänä. Okei, tässä kuvassa toki Jounikin mukana, ni ei ”joutunut” olemaan ainut miespuoleinen.

Tämä oli erittäin mahtavaa! Tätä lisää kiitos! 🙂 Kiitoksia Pro tiimin tytöille- mukava oli tutustua uusiin ihmisiin ja kumarrus tietty ite BodyCampille että järjesti tän. HUIPPUA! Seuraavaa vaan suunnittelemaan!!

,


2 vastausta

 1. shapeofme sanoo:

  Hey! Voi kiitos Hanna kommentistas :). Kiva että kävit lukemassa ja mukava kuulla että viihdyit. Käynpäs minä vastavieraillu sun blogissas….

 2. H. sanoo:

  Kiva blogi sulla. Ja olet tosi nätti!
  Tsemppiä treeneihisi toivottaa tiimikamu H.S.
  Mullakin on blogintynkä, tervetuloa kurkkaamaan.
  http://soluttautujan.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *