Formula 1 VPN-Suomi

Intro - mistä blogissa kysymys

Mistä kyse?

12.06.2012, shapeofme

Heippa, olen juuri 28v täyttänyt nuori naikkonen Pirkanmaalta.

Tervetuloa seuraamaan raapustelujani. Kirjoittelun aiheena tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu ja vaparifitness ja elämä sen ympärillä. (heh, näitä nyt tuntuu kyl olevan ku sieniä sateella, näitä tän aiheen blogeja). Se miten toivon että blogin erottuu on että tämä on ”toinen tulemiseni”. Eka rymistys tehtiin teininä, nuorena, intoa uhkuen – ja kisattiin. Sitten tuli ”elämä väliin” (* josta myöhempänä vähän  enemmän) eikä ollutkaan enää aikaa eikä sittemmin intoakaan panostaa niin sata lasissa ja harjoittelusta tuli enemmän epäsäännöllisen säännöllistä. Olen kehittynyt ja viisastunut ( = kasvanut aikuiseksi) näiden vuosien aikana ja ne ovat kasvattaneet paljon. Olen tätä nykyään hyvinkin tietoinen kuka olen. Nykyään treenaan taas useasti salilla viikossa ja tavoitteena on kasvattaa lihasta ja kehittää vapaaohjelmaa. Tavoitteena kilpailla kahden vuoden päästä, 2015 – josta tämä blogin pitäminenkin taas kumpusi.

Proggikseni on ”30v ja elämäni kunnossa” ja ”kisalavalle 2015”.

Nää on aika tiukasti sidottu toisiinsa. Koska tuolloin 2015 tulee tälle mimmille mittariin tosiaan pyöreet kolkytvuotta. Tarkoitus ois olla sillon parhaassa kunnossa mitä oon ikinä ollut ja se toivottavasti antaa eväät myös nousta fitnesslavalle ilman että tarttee hävetä ;). Tästä on siis kyse!

Tarkoitukseni olisi kirjoitella tänne ajatuksia ja tuntemuksia tästä päivästä eteenpäin, ainakin tämän projektin ajan. 2 vuotta on pitkä aika, toisaalta ei ollenkaan liian pitkä. Tosissaan on painettava ja harjoiteltava kovaa, mutta ei liian ryppyotsaisesti. Tämä on kuitenkin ”vain harrastus” vaikka hyvinkin vakavissaan otettava ja panostusta vaativa. Fitnesstä elämän ehdoilla, eikä toisinpäin. Oon vakaasti sitä mieltä ettei koko elämää tarvitse uhrata tai olla vain 24/7/365 fitnestä ja salireenejä ja makroravinteita – elämässä on niiiin paljon muutakin. Eikä liian tiukalle voi mitään aikatauluja laitaa,  koska elämä nyt voi heittää eteen vaikka mitä, ja tuleekin heittämään. Ja siihen on mielestäni parempi asennoitua ja valmistautua etukäteen, ettei tule sitten ikäviä yllätyksiä ja motivaationmenetyksiä ja vaikka mitä.

Seuraavassa kirjotuksessa katson vähän taaksekin päin. Ei liikaa, koska menneisyyttä ei voi muuttaa ja jossittelu on melkoisen turhaa. Mutta sen verran että tiedetään mitkä on lähtökohdat,  miten tähän nykyisyyteen on päästy/ajauduttu.

Kiva jos pysyt mukana! :).

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *