Formula 1 VPN-Suomi

Aerobiset,Fitness,Intro - mistä blogissa kysymys,Kuntosali,Löpinää (= elämää),Poseeraus- ja kävely,Vapaaohjelma

”Päivä prinsessana” eli BC Pro tiimin kuvauspäivä ja siihen valmistautuminen

29.11.2013, shapeofme

Pieni pikakelaus – joskin ei kauheen kauaks menneisyyteen.

Viikko sitten oli Tampereen Classic Gymillä ( http://www.classicgym.fi/tampere/ ) tosiaan BodyCamp Pro tiimin salikuvaukset. Paikalla oli huippuvalokuvaaja Henri Luoma ( https://www.facebook.com/HenriLuomaPhotography?ref=br_rs ja http://www.henriluoma.fi/#/home ) ja tarkoitus oli näpsiä ”feikkireenikuvia”. Eli ei sitä normaalia apinanraivolla naama punasena ja suu irvistyksessä-meininkiä vaan enemmänkin mallimeininkiä ja tarkoituksena näyttää fitnesspimulta 😉 (hah! siinähän haastetta!).

Ohjeistuksessa oli jo että rusketusta pintaan. Joten kävin kaks kertaa hakemassa koko kropan suihkurusketuksen. Ja johan se ottikin hyvin, musta tuli ihan neekeri 😀 . Kuva ensimmäisen ”kerroksen” jälkee, ennen treeniä. Ohjeissa myös ”perussetit” (karvojen ajelut, meikki, tukka) ja normitreenivaatteet.

Mun tukka on tällä hetkellä mallia lyhyt ja punanen, joten ihmeitä en odottanut sille tehtävän. Mutta meikki on semmonen etten osaa ite tehä näyttävää – joten suosiolla nojauduin ammattilaiseen. Kuvauspäivänä aikasin aamulla suuntasin meikattavaksi ja vóla mitä jälkeä tulikaan. Tukastakin tuli ihan kiva, vähän semmosta lainetta laitettiin ja heti tuli volyymia paljon enemmän ja näytti kuohkeemmalta.

Että näin rumasta ankanpoikasesta kuoriutui joutsen :). Kiitos upeasta meikistä Sohvi Nyman ( http://www.sohvinyman.fi/ ).Hienoa oli että sain niinkin nopealla aikataululla tuon meikkauksen järjestettyä. Ja vielä näin pikkujouluaikaan. On se joskus hyvä että on jotain suhteita olemassa jonnekin- joskus joku sattuu tuntemaan jonkun jolta kannattaa kysyä ja joskus se jopa tuottaa tulosta. Näin tapahtu tällä kertaa. Varsin hyvännäkösellä toteutuksella.

Ja jotta että tarpeeks shokeerattaisiin ni tässä vielä
before-after-kuva:

NOH! Ite kuvaukset tosiaan sitten oli samana päivänä myöhemmin Classic Gymillä. En oo koskaan aiemmin ko. salilla käynyt enkä heti meinannut ees paikalle löytää. Mutta siellä kuitenkin. Ihan mukiinmenevältä paikalta näytti, ei järin iso mutta muuten ok. Paikka oli jo Henri ja muut tytöt. Meitä taisi olla kymmenkunta paikalla, eli vaan murto-osa koko pro tiimistä.

Kuvaukset etenivät yks tyttö kerrallaan. Erilaisia asentoja ja poseerauksia – painojen kanssa ja ilman. Alona Malone  -meiän oma poseeraus-ja kävelyope oli neuvomassa mikä näyttää hyvälle ja vääntelemässä asentoihin. Kuvauksiin kaiken kaikkiaan oli varattu 3h aikaa, mikä näytti riittävän sitten kuitenkin aika hyvin. Oma vuoro oli vasta toka vikana – kimppakuvan jälkeen. Ja pienenpientä turnausväsymystä oli havaittavissa oman vuoron kohalla. Mutta toivo elää että siellä muutama hyvännäköinen kuvakin olisi. Vaikka naureskelin, tapani mkaan, aikastalailla siä välissä . Tuli semmosia ”hahahaa! ei tästä tuu mitään” 😀 kohtia. Mutta sitä sit kasas ittensä ja koitti poseerata parhaansa mukaan.

Virallsiet kuvat saadaan varmaankin viikon sisällä. Niin kirjoittelen varmaan paremmin sillon sitten. Ehkä vähän syväluotaan enemmän mitä kuvassa näkyy että miten saatiin aikaan ja mitä fiiliksiä oli jne. Nyt on vähän turha alkaa sen enempää kertoilee koska ei niitä kuvia ole. Eivätköhän ne kerro enemmän kuin tuhat sanaa.

Tässä vielä kimppakuva BodyCampin facebook-sivuilta  . Upeita mimmejä kuva täynnä ja Ville keskellä. Rankka duuni hällä ;). Meikä siis kuvassa vasemmalla alhaalla. Hyvä kuva kyllä kaiken kaikkiaan.

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *