Intro - mistä blogissa kysymys

Rauhallista joulua! *<=)

24.12.2013, shapeofme

Oikein rauhallista ja ihanaa joulua blogin lukijoille! <3 <3 🙂

Nyt on aika nauttia, murehtimnen laitetaan sivuun pariks päiväks. Ja tähän kuuluu myös reeneistä huolehtiminen ja syömisten miettiminen. Kävin tänään kyllä salilla vetäsemässä ohjelman mukaisesti rintaa-olkapäitä-ojentajia, mutta tämän jälkeen laitan itteni ”joulumoodiin” ja meinaan nauttia täysin rinnoin. Oon menossa ihan vaan vanhemmille viettämään joulua perheen kesken. Tänä jouluna(kin) taitaa eniten lahjoja saada porukoiden koira, Mikki <3 . Osittain sen takia että sille on helppo keksiä lahjoja; kaikki syötävä ja lelut kelpaa aina.

Mä kietasen ihan muutaman lahjan pakettiin ja suunnistan kinkkupöytään. Tänään ei tosiaan lasketa kaloreita, vaan syödään surutta. Oon kuitenkin ollut ni kiltti ja säntillinen safkailujen kaa noin yleensä että kyllä tähän mahtuu pari hyvin ansaittua ”mässypäivää”. Tosin mä luulen että vaikka en tosiaan kyttää kaloreita tai  makroja tänää tai huomanna, ni ei välttis kalorit pauku mitenkään järkyttävän paljon. Ihan puhtaasti sen takia että vatsalaukku on pienentynyt melekosesti sanotaanko vaikka kesän ajalta, ei sinne mahdu kerralla mitenkään järkyttävän paljon kamaa. Ja kinkkuhan on mitä parhainta ruokaa, silkkaa proteiinia 😉 . Hih!

Liikunnoista huolehtii varmaan toi karvakasa. Muutaman kerran ku käy ”roikkumassa narun päässä” ni eiköhän se oo ihan jees. ”Palauttavaa liikuntaa”. Huomenna on salikin kiinni, ni siihen väliin on hyvä pitää treenivapaan. Että voi sit tapanina taas olla takasin… ainakin hyvin syöneenä jos ei muuta :D.

Katsotaanko tuleeko joku erillinen joulublogi-kirjotus viä, mutta jos ei niin viä kerran rauhasaa joulua kaikille. Nauttikaa ja syökää! Dieettailla ja murehtia ehtii sitten joulun jälkeenkin. Jokainen voi varmasti pari päivää vuodessa vähän höllätä – joulu on vaan kerran vuodessa. Tiptap!

HYVÄÄ JOULUA!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *