Formula 1 VPN-Suomi

Intro - mistä blogissa kysymys

Superbodyweekend 25.-26.1.14

23.02.2014, shapeofme

Jälkijunassa päivityksiä, sorry. Mutta en kuitenkaan viitti näitäkään vaan skipata ja siirtyä nykyhetkeen joten kirjotellaan , lyhyesti näistä aiheista.

Tosiaan viime kuun lopussa oli BodyCampin järjestämä ”superweekend” joka oli käytännössä Suomen body-huippujen pitämä seminaari. Lauantaina oli ”ukkojen päivä”, johon en päässyt valitettavasti koska työvuorot olivat tiellä enkä saanut niitä järjesteltyä vaikka yritin. Luennoimmassa olivat sillon Tapani ”Tape” Valkonen ja Marko ”Make” Savolainen. Huippunimiä siis molemmat. Tavallaan siis harmi että jäi tämä välistä. Onneksi mulla on ihania ystäviä jotka olivat paikalla ja sain kopsattua heiltä muistiin panoja kerä suullisen priiffauksen mitä anti oli lauantaina.

Mutta sunnuntaina sitten oli ”tyttöjen vuoro”-. En tähänkään meinannut päästä, mutta onneks kollegat joustivast, kiiiiitos siitä. Toki, ite siinä vähän menetin- tuplapalkkaa, mutta en onneks paljoo. Vuorossa IFBB PROt Anna Virmajoki (bikini) ja Kati Alander (Figure/body fitness). Upeita mimmejä. Täydessä tällingissä paikalle, huhhuh outstanding! :happy:

Todiste! Kyllä paikalla oltiin ja kuvaankin päästiin . Hih. Mukana myös rakkaita ystäviä . Niille, jotka eivät tunnista (niinkuin se tosta kuvasta ois vaikee spotata muutenkaan, ketkä on upeita pro-ihmisiä ja ketkä…hmm.. ei ) niin kuvassa oikealla Figure Pro Kati Alander ja vasemmalla toka eka blondi kaunotar Bikini Proo Anna Virmajoki.

Mutta siis kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen eventti. Joskin seminaariks sitä en kutsuis. Koska päivä meni ”keskustelunomaisesti” . Tytöt kyllä puhuivat paljon ja vastailivat auliisti kysymyksiin… mutta ite olisin ehkä toivonut enemmän ”luentomaista” semmosta kunnon seminaaria. Tuntui ettei oltu oikeen valmistauduttu…. tiä sit kenen ”syy” vai kenenkään. Ja taas toisaalta jos ite oisin tienny että mennään ”kysy ja saa vastauksia”-linjalla olisin valmistautunut paremmin ja miettinyt etukäteen niitä mieltä askarruttavia kysymyksiä … nyt oli takki vähän tyhjä eikä siinä hetkessä oikeen tullut mitään järkevää mieleen. Toki mielenkiinnolla kuuntelin ja yritin poimia tärppejä, mutta enemmänkin tästä ois voinu saada irti.

Myös pienellä suodattimella kuuntelin. Tytöt ovat pro-tasoa eikä niitä oikeen voi mun mielestä millään asteikolla verrata meihin ”normireenaajiin”. IHan eri levelillä kuitenkin liikkuvat. Reenit, panostukset (krhm, joka saralla…) ovat ihan eri luokkaa. Ja se kannattaa enemmäpn tuolla pro-tasolla. SM- ja ”wannabe”-tasolla ku ei tästä saa mitään ainakaan rahallisesti, joten panostuksen määrän pitää jokainen punnita itekseen. Siis esim. rahallisen… ja hmm… no muutenkin. Noh, ei mennä tähän ny sen enempää.

Kuten sanottua, jees eventti, ei varsinaisesti valitettavaa. .. muuuutta paljon enemmänkin tästä ois saanu revittyä irti mm. paremmalla valmistautumisella niin vetäjiltä kuin osallistujiltakin. Mutta näin tällä kertaa. Siistiä oli nää prot kyllä tavata (onneks ei tarttenut täyttä hintaa maksaa 😛 ). Yhtäkaikki on hienoa että tämmösiä viittitään kuitenkin järjestää. Luulen että monet saivat tuolta yllättävänkin paljon irti kaikkea, mutta veikkaisin että enemmänkin ”alottelevat” ja sellaiset jotka eivät tätä touhua ole pitkään tehneet / ottaneet selville asioista kovinkaan laajasti viä. Ite koen olevani jo vähän ”vanha kehäkettu” ja kuitenkin kohtuu hyvin perillä asioista. Joten ihan semmoset perusjutut olivat vähän ”hohhoi”-kamaa, joskin erittäin mielenkiintoista kuulla miten juuri nämä pro tyypit asiat hoitavat esim. salireenit, aerobiset ja syömiset. Tosin näissäkin asioissa, pieni suodatin oli päällä xD.

Aivan upeita mimmejähän nämä meiän maailmalla menestyneet prot ovat.
Anna ja
Kati

NII! Meinas pentele unohtua.!
Halukkaat pääs fysiikkatsekkaukseen lopuks. Ja nimeenomaan näiden proiden silmien alla. Anna ja Kati kattoivat halukkaat päästä varpaisiin ja arvioivat onko mahdollisuuksia lajiin (tai mihin lajiin kannattaisi suuntautua jos ei ite viä tiennyt/arpoi asiaa) ja koska mahdollisesti olisi aika.
Ite painelin, huom! kisakengät jalassa -kyllä oli mukana! :D, ) ja alusvaatteisillani arvioitavaks sillon ku likat pyytelivät ”body fitness”kisaajia vaikka itellähän pääasiassa perusfitness tavoiteena, mutta koska samat poseeraukset ni sinne vaan. Etu- ja takapose. Likat sanoivat että selkä hyvä, jalat hyvät, olkapäitä lisää. Eli ei periaatteessa mitään uutta. Selästä olin positiivisesti yllättänyt. Kun kerroin että 2015 tähtään eivät tytöt sanoneet oikeen mitään, eivät tuominneet eivätkä hyväkseneet. Joten otan ton niin että mahdollista on :).

Tämmönen pläjäytys tästä aiheesta. Mahdollisesti jo tänään illemmalla uutta kirjotusta… koitan tosiaan vähän kuroa tätä kulunutta aikaa tässä taas ku oon ollu laiska kirjottamaan, soosoo mua!

, , , , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *