Formula 1 VPN-Suomi

Intro - mistä blogissa kysymys

Team Kalorilaskuri kimppareenaa <3 19.1.14

29.01.2014, shapeofme

Soooooorry kaikki että taas on kestäny kirjotella. Tääkin bloggas tulee ny ”vähän” jälkijunassa. Sitä ei muka oo ehtinyt kirjottaa ja kun ois ehtinyt ni ei oo saanu aikaseks. Pläh.

Eli ihanat naiset kokoontuivat jälleen Wolfille. Siis Team Kalorilaskuri kimppareenit sunnuntaina 19.1.2014. Suunnitelmissa oli että BodyCampin porukka tulisi vetämään reenit mutta huono onni vaivasi. Markku ja Ville olivat Atlantin toisella puolella lomailemassa ja loput BC:n jengistä sairastelivat. Mutta koska olimme jo päättääneet päivän ja osalla jo junaliputkin valmiina joten päätimme pitää omin nokkinemme sitten reenit. Ja hyvinhän se meiltä onnistu.

Wolfin jumppasali oli eniveis meille varattuna pari tuntia ni laitettiin hyvää musaa soimaan (Scooter <3 !  😀 ) ja kerättiin tappocircuit-kiertoharjottelu kasaaan.

Tehtiinkin melkoisen tehokas treeni. Liikkeinä oli: kahvakuulalla kyykky-hauiskääntö-pystypunnerrus-ranskalainenpunnerrus, etuheilautus kahvakuulalla, vipunostot käsipainoilla olkapäille, takareisikoukistus jumppapallolla, ”sammakkopuristus” peballe jumppapallolla ja tappovatsasetti joka piti ainakin sisällään 10 mountainclimberiä, 10 sitoutsia/jalkojennostoa. 10 linkkuveistä, 10 ”kiekonheittoa” -putkeen tietty. Hapotti!

Oon tän ennenkin sanoonut, mutta tää meiän tiimi on ihan mahtava! Jokainen mimmi on upea persoona. Näistä on tullu todellisia ystäviä mulle <3 🙂  Kiitos jälleen tytöt!

Poseteltiin viä sit omalla porukalla reenin jälkeen. Sen verrna hyvin kuitenkin jäänyt Alonan opit mieleen että saatiin tästäkin ihan onnistunut eventti. Ainakin minä ja Nea ollaan aika hyvin jo jujuilla mitä poseissa pitäis tapahtua. Nea taitaa tuon bikinipuolen paremmin ja mä bodypuolen. Mukava nähdä että tiimikaverit kehittyvät posettelussa 🙂 *peukku*. Tuokin on laji jonka oppii vaan tekemällä eli toistoja ja toistoja ja toistoja.

Tuli sitä huvin vuoks vähän muutenkin pullisteltua. Edelleen on pienoinen hauisongelma, mutta on sinnekin ny jotain pattia tullut. Mä en taida ikinä päästä eroon siitä et ojentaja on muhkumpi. Se ny vaa ottaa reeniä paremmin vastaan .. ja on paremmanmallinen.. ja ja… plääh.

Meitä läks viä kaks itteni lisäks syömään ”palauttavat” hampurilaiset. Ne olikin positiviinen yllätys. Rubes & Fellas (muistaakseni) tarjos sunnuntaisin muutamat purilaiset kympin hintaan. Mähän oon ny dieetillä, mutta koska mulle oli tiedossa viä samalle päivälle pari tuntia myöhemmin vapariharkkaa Anun kaa JA nukuin pommiin etten ennenn kimppareenejä ehtinyt vetästä ku nopeesti heraa ja omenaa naamaan — ni totestin että parempi syödä jotain ettei jää hirmuiset kalorivajeet. Eikä tuo ny paha lipsuminen ollut sitten kuitenkaan, päivän aktiivisuuteen nähden. Ja ite hampurilainen oli herkullinen ! 🙂 .  Harvoinhan tämmösiä tilanteita tulee – joten päätin olla potematta morkkista. Etenkin kun iltasella naputtelin ruokailut about laskuriin ni eipä tuo pahasti yli mennyt. Juurikin koska aamupala jäi kokonaan välistä. Tyyny oli liian hyvin :D.

Varsin onnistunut päivä kaiken kaikkiaan!  Ja koska BC:n jengi ei päässy paikalle on meillä, edelleen, useampi tiimitapaaminen saamatta LadyPowerista. Eli tiedossa lisää  miitinkiä ihanien naisten kaa <3 🙂 . . Kivakiva!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *