Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Intro - mistä blogissa kysymys

”Vieraissa” Elixialla…

25.02.2014, shapeofme

Joskus tekee hyvää käydä ”vieraissa” että tietää mihin on taas ihana palata – ”kotiin”. 🙂 .

Tässä tapauksessa kyse siitä että ystävän yllättämänä lähin kokeilemaan että mimmosen reenin saa vedettyä ”trendisalilla”. Uhriksi pääsi Onkiniemen Elixia Tampereella. Kaverilla oli jotain ilmaisjuttuja- eihän sitä toki ny muuten 😀 . Myönnettäköön että olin aluks ”vähän” skeptinen. En oo koskana tuntenut tommosia ”ketjusaleja” omakseni, mielestäni niissä on ollut aina jotenkin ”lässy”fiilis ts. se ”oikea reenifiilis” on uupunut. Vaikea selittää. Mutta Wolfilta löytyy se ”jokin” . Siks sinne oon aina palannut ja sinne oon juurtunut. Mutta ei siitä ny sen enempää.

9.2.2014 Elixialla oli ainakin kaks tosissaan reenaavaa mimmiä ;D . Kuulu vähän ärinää ja näky irvistyksiä sielläkin. Näytettiin mallia niiden ”vakkariasiakaskunnalle” miten laitetaan rautaa mutkalle, haha! Ainakin saatiin kiitettävästi katseita. Ei taida olla ihan jokapäiväistä siä että nainen hikoilee hullun lailla, naama punasena irvistetään ja puhkutaan. Sisulla perkele sitä malmia ylös! Aina loppuun asti!

Tässä ranskalaista punnerrusta maaten lattialla .
Pääsin yllättämään itteni, iskin samat painot mitä ”kotisalilla” (Wolfilla), eli lättyjä sen 7,5kg (2×2,5kg ja 2×1,25kg) ja kas kummaa ku tuntu jotenkin painavammalle. Mutta silti tein sillä painolla, ja hyvinhän se nousi. Tai no hyvin ja hyvin, kuten kuvasta näkyy ni tiukkaa teki – mutta NIIN SEN KUULUUKIN. Ihan voittajafilis tän setin jälkeen! Ja ojentajat niiii’in jumalattomassa pumpissa etten muista koska moista ois ollut. Siinä sitten selvis että toi z-tanko on vähän painavampi mitä ”tavallinen” Wolfilla. Se selitti siis sen että oli raskaampi mutta hyvä että oli, tuli taas otettua eteenpäin pieni askel kehityksessä.

Muutenhan yleisfiilis tuolla on se että reenataan ”koska se on hyvä juttu ja kivaa”. On siä komeat puitteet kyllä ja niiden puolesta. Ja laitteita ja oheisvermeitä on kyl kiitettävästi.

Yks jotaWolfilla kaipaan ja tuolla oli kuminauhat – siis vastuskuminauhat. Mä kun en edelelleenkään jaksa ite tehä, ees sitä yhtä onnetonta, puhdasta leukaa, omin nokkineen ni kumpparit on  loistava apu. Itelläni ei vielä tähän mennessä moista ollut ja tosiaan Wolfilla ei ole. Mutta Markun reeneissä muutamaan otteeseen testattu ja päteväksi todettu. Ni oli positiivinen yllätys että tuolta löytyi, ja monen vahvuista. Oletin siis että nyt tulee hyvä selkärääkki ja niin tuli! Ai että, nam nam!

Mulla oli vuorossa tosiaan selkä-ojentajajumppa. 2x 20min setit. Ekassa setissä leuanvetoa, kuminauhalla ja ranskalaista punnerrusta tangolla lattialla maaten, josta tossa aiemmin oli jo juttua. Sininen vastuskumppari näyttää olevan aika passeli mulle tähän hommaan, sillä jaksaa tehä alussa semmosta kuutta toistoa ja siitä sitten ne komeasti tippuvat ku aikaa kuluu ja tuo kakskytminuuttinen hupenee kuin ”hiekka tiimalasissa”.

Lopussa ojentajat oli ni helevetin lopussa että en meinanut saada ees tota kuminauhaa venytettyä polven alle. Se oli jo vähän surkuhupaisaa :D. Mutta tiäs ainakin että reeni on menny perille! Lopussa irtos enää kämäset puolikkaat toistot, ei siis ees yhtä puhdasta. Haha! Onnistunut reenikerta oli, kannatti käydä ”vieraissa”. Ite reeni oli onnistunein selkä-ojentajajumppa tällä konseptilla miesmuistiin ja tosiaan tän jälkeen tietää taas että Wolf <3

Lopuks vähän pullistelua peilin edessä ku oli niiiiiiin makoisa pumppi oikkareissa ja selässä.Hah, mun käsistä kyl suurinosa bruukkaa olee tota ojentajaa, vaikka oon yrittänyt saada hankittua hauiksiakin. Ne kasvaa ni huonosti ja ovat viä ni hemmetin typerän malliset että ei se kasvu ees näy missään, höh!

Reenin päätteeks palkkaria höyry- ja infrasaunassa. Mä en oo ikinä aiemmin ollut infrasaunassa, jännä kokemus. Ei tunnu yhtään että ois saunassa, mutta kuulemma tuo kuluttaa kaloreitakin kohtalaisesti. Kroppa jotenkin luulee olevansa ”lenkillä” tms. Hassua. Jengi luki siä lehtiä ja näpytteli puhelimiaan. Osa vaan chillas. Me höpöteltiin niitä näitä. Ihan jees rentoutuminen hc reenin päätteeks.

Kiitos Nea ku raahasit mut tonne(kin) mukaas. Oot mahtava mimmi! <3 :). Ihan positiivinen fiils jäi reissusta, kaipa tuolla voisi joku toinenkin kerta piipahtaa jos sattuu sopiva sauma. Mutta kiva tosiaan palata Wolfille .. kotisali, paras sali <3.

, , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *